top of page

Nezini, kādus gredzenus vēlies? Es palīdzēšu!

Itin bieži pie manis atnāk pāri, kas nezina, kādus gredzenus vēlas, - un tas ir pilnīgi normāli, it sevišķi, ja pāris iepriekš ikdienā nav nēsājuši gredzenus!


Kā izvēlēties savus īstos gredzenus?

Varu dot vairākus padomus - gan lietas, ko jūs varat izdarīt jau pirms konsultācijas, gan tādas, kuras varam pārrunāt kopā konsultācijas laikā!


Foto: Sintija Gredzena. Klienti Agnese un Agris
Foto: Sintija Gredzena. Klienti Agnese un Agris

Kā sagatavoties konsultācijai

Kad esat pieteikušies konsultācijai - visēŗtāk to izdarīt, aplūkojot manu kalendāŗu šeit, ir vērts paveikt nelielu mājasdarbu, jeb, citiem vārdiem sakot, saprast, kas jums patīk?

Ir pilnīgi normāli nezināt, kādus gredzenus jūs vēlaties, tomēr ir patīkami, ja pāris uz konsultāciju atnāk sagatavojušies - ņemiet līdzi iedvesmas foto, skices, idejas un jautājumus!


Kur meklēt iedvesmu? It visur! Saglabājiet iepatikušos gredzenu foto - arī tad, ja tajos uzrunā

tikai kāda detaļa - , meklējiet attēlus Pintererest vai juvelierizstrādājumu veikalos. Protams, priecāšos, ja iedvesmai izmantosiet arī manu darbu galerijas.


Kopīgi aplūkojot jūsu iedvesmas foto, mēs sameklēsim starta punktu, kuru varēsim "apaudzēt" ar jums tīkamām idejām, lai izveidotu jūsu sapņu gredzenus!


Arī manā darbnīcā ir iespējams aplūkot manu gredzenu katalogus - sarunas laikā, protams, arī tajos varam meklēt iedvesmu!


Foto: Krista Miltiņa. Klienti Una un Uldis
Foto: Krista Miltiņa. Klienti Una un Uldis

Kā noris konsultācija?

Kā jau minēju - darbnīcā kopīgi aplūkosim gredzenu katalogus, jūsu atnestos iedvesmas foto. Es centīšos atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem un aicinu nebaidīties tādus uzdot! :)


Noskaidrosim precīzus jūsu gredzenu izmērus, izvēlēsimies dažādas svarīgas detaļas - vai gredzeniem būs Comfort fit? Vai tiem būs taisna vai noapaļota ārējā mala? Vai iestrādāsim dārgakmeņus un iekšējo gravējumu? Kāds tas būs?


Piemērīsim dažādus gredzenu modeļus un, ja esat atnesuši savu zeltu, to nosvērsim - darāmā ir daudz, bet konsultācijas laiks nereti ir ierobežots, tāpēc bonusa punkti pienāksies ikvienam, kurš būs paveicis mājasdarbu un atnācis ar savu gredzenu ideju mapīti :)!



Svarīgi!

Jūsu ideālie laulības gredzeni - tas ir jūsu kā klienta un mans kā juveliera kopdarbs, kurā jūs piedalāties ar savām vēlmēm, idejām un jautājumiem, bet mans uzdevums ir ieteikt, pajautāt, pārliecināt, reizēm - arī atrunāt! :)


Es ticu, ka gredzeni ir jūsu attiecību materiālā projekcija - simbols, ko iespējams ne tikai paņemt rokās, bet arī uzvilkt pirkstā. Izklausās svarīgi, vai ne? Paveiksim šo atbildīgo uzdevumu kopā! :)


Vai esat gatavi paveikt vienu no savas jaunās ģimenes svarīgākajiem uzdevumiem?






Commenti


bottom of page