top of page

Cik daudz tērēt par saderināšanās gredzenu?

Kad runa ir par saderināšanās gredzena iegādi, nav vienas atbildes, kas derētu visiem.

Tērējamā summa ir ļoti atšķirīga atkarībā no personīgajām finansēm, vēlmēm un prioritātēm. Lai arī man kā juvelierim ir pārliecība, ka saderināšanās gredzens ir viena no svarīgākajām sievietes dzīves rotaslietām, es vienmēr atgādinu - svarīgi ir pieņemt pārdomātu lēmumu! 


Lūk, daži ieteikumi, kas palīdzēs neapjukt un izvēlēties jūsu dzīvesstilam un maciņam piemērotāko variantu!


Nosakiet budžetu, pamatojoties uz personīgajām finansēm


Tradicionālie padomi iesaka tērēt divu līdz trīs mēnešu algu saderināšanās gredzena iegādei, taču šis ieteikums pie mums ir atceļojis no Holivudas un, runājot pavisam atklāti, no cita dzīves līmeņa -  mūsdienu pāri arvien vairāk koncentrējas uz personīgo finansiālo stabilitāti, kas ir tikai pareizi! 


Apsveriet alternatīvas iespējas


Izvēlieties laboratorijā audzētus dimantus vai citus dārgakmeņus, piemēram, moisanītu, safīrus vai rubīnus, kas būs lētāki nekā tradicionālie briljants Uzreiz gan piebildīšu - mana pirmā izvēle vienmēr būs briljants tā izturības un ilgmūžības dēļ, tomēr laboratorijā audzēts briljants, moisanīts vai labas kvalitātes krāsainie dārgakmeņi arī ir lieliska opcija.

Gredzens ar briljantu un safīru
Gredzens ar briljantu un safīru

Vēl kāds triks, kuru nereti izmantojam kopā ar maniem klientiem, ir optiskās spēles - piemēram, daudzi smalki briljantiņi, izvietoti kopā, lai veidotu ilūziju par vienu lielu, iespaidīga izmēra dārgakmeni. Meitenēm patiks!

Saderināšanās gredzens ar melnajiem briljantiem
Saderināšanās gredzens ar melnajiem briljantiem

Nosakiet svarīgāko prioritāti


Izlemiet, kuri gredzena aspekti jums ir vissvarīgākie: akmens izmērs, tā kvalitāte vai dizains. Tas var palīdzēt efektīvāk sadalīt budžetu! Svarīgi arī saprast - vai līgaviņa gredzenu nēsās ikdienā vai tikai īpašās reizēs? Vai gredzens tiks likts uz pirksta kopā ar laulības gredzenu? Atbildes uz šiem jautājumiem palīdzēs pieņemt pareizo lēmumu par dārgakmeņa un dizaina izvēli.


0.91 ct liels laboratorijā audzēts briljants
0.91 ct liels laboratorijā audzēts briljants

Kā jums var palīdzēt juvelieris?


Mans kā juveliera darbs ir ne tikai izveidot saderināšanās gredzenu, izmantojot dārgmetālu un dārgakmeņus, bet - un šis punkts nereti ir pat būtiskāks - palīdzēt klientam pieņemt pareizo lēmumu.


Kādu dizainu izvēlēties? (Ja šaubieties - klasika vienmēr būs modē!)

Kādu dārgakmeni izvēlēties? (Briljanti ir meiteņu labākie draugi :) )

Kāds būs īstais izmērs? (Man ir daži ieteikumi, kā to noskaidrot, bet, ja joprojām nezinām precīzi, veidosim tādu dizainu, kuru pēc nepieciešamības varēs ērti samazināt vai palielināt)

Vai es to varēšu atļauties? (Vai zināji, ka pie manis visas rotas vari veidot, izmantojot atnestos zelta lūžņus - saplīsušus, vientuļus auskarus, ķēdītes utt? Šādi var ievērojami ieekonomēt budžetu!)


Saderināšanās gredzens ar 1.09 ct lielu centrālo briljantu
Saderināšanās gredzens ar 1.09 ct lielu centrālo briljantu

Es ticu, ka ikviena līgaviņa ir pelnījusi savu īpašo saderināšanās gredzenu - un es no sirds priecājos par tiem līgavaiņiem, kas šo jautājumu uztver atbildīgi. Galu galā - saderināšanās gredzens, tas ir simbols, kas apliecina mīlestību un vēlmi būt kopā!



Lai izdodas!




Comments


bottom of page